Pedofil 11 dana bježi od pravde! Sve policijske agencije tragaju za bjeguncem

Ivica Mišković pobjegao je 7. novembra iz Osnovnog suda u Banjaluci nakon izricanja prvostepene presude kojom je osuđen na četiri godine zatvora zbog zlostavljanja djevojčice

17.11.2023. 14:39
  • Podijeli:
ivica miskovic facebook-654b9d6c92c01.webp Foto: Facebook

Sve policijske agencije u BiH tragaju za bjeguncem iz suda u Banjaluci Ivicom Miškovićem, osuđenim zbog polnog zlostavljanja djevojčice, otkrio je izvor Srpskainfo.
Za bjeguncem je raspisana potjernica i obaviještene su sve policijske agencije u BiH– objasnio je odlično obaviješteni izvor.

U međuvremenu se provjeravalo nekoliko lokacija kako na području Banjaluke, tako i u Federaciji BiH.

Ukoliko ga uhapse, Mišković će odgovarati za dva nova krivična djela, odnosno bjekstva i napada na ovlaštenu osobu za šta su zaprijećene kazne zatvora od po maksimalno pet godina zatvora.

Podsjetimo, Ivica Mišković pobjegao je 7. novembra iz Osnovnog suda u Banjaluci nakon izricanja prvostepene presude kojom je osuđen na četiri godine zatvora zbog zlostavljanja djevojčice (9).

Iako su dvojica sudskih policajaca bili u pratnji, Miškovića su ostavili u prostoriji samog sa sudskom policajkom, što je on iskoristio i na kraju pobjegao kroz prozor.

Tokom bijega mu se uspjela suprotstaviti sudska policajka, ali je Mišković udario nanijevši joj povrede, prenosi Srpskainfo.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()