Otkrivena plantaža marihuane: Nakon pretresa dvije osobe uhapšene

Ova plantaža otkrivena je juče i bila je skrivena u prostorijama nekadašnje pilane.

09.06.2024. 09:52
  • Podijeli:
Marihuana foto Pixabay-645a136b77f6d.webp Foto: Pixabay

 Plantaža marihuane i još 13 kilograma ove droge pronađeno je na području Mokrog u opštini Pale, a dva lica su uhapšena, saopšteno je iz Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH

Ova plantaža otkrivena je juče i bila je skrivena u prostorijama nekadašnje pilane.

Pretresi su izvršeni juče na dvije lokacije i oduzeto je više od 1.152 zasada stabljike marihuane, oprema za uzgoj droge, velika količina rasade marihuane koja je uzgajana u posebnoj improvizovanoj laboratoriji, te 13 kilograma marihuane koja je bila spremna za prodaju.

Uhapšenima se na teret stavlja krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama.

Iz Sipe dodaju da će oni poslije kriminalističke obrade i ispitivanja biti predati postupajućem tužiocu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()