Otac nožem ubio sina i povrijedio suprugu

Ubistvo se dogodilo sinoć nakon verbalne svađe oca i sina, koji je poslije ubistva nasrnuo na suprugu

10.12.2022. 12:59
  • Podijeli:
policija_foto_slaven_branislav_babic_pixsell-1663587497669.webp Foto: Branislav Babic/Pixsell

U porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici u Subotici otac je ubio 23-godišnjeg sina i nanio je fizičke povrede supruzi, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Subotici.

Ubistvo se dogodilo sinoć nakon verbalne svađe, oca i sina, kada ga je potom otac i fizički napao. Mladić je preminuo od zadobijenih povreda nanesenih nožem. 

Poslije ubistva, otac je nasrnuo i na suprugu, nanijevši joj povrede u predjelu glave i na tijelu.
Supruga je potom pozvala policiju, a osumnjičeni je uhapšen u porodičnoj kući pod sumnjom da je izvršio krivično djelo teško ubistvo.

Više javno tužilaštvo u Subotici je osumnjičenom odredilo zadržavanje do 48 sati i u tom roku trebalo bi da bude saslušan.

Policija je navela da do sada nije bilo prijava nasilja u toj porodici.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()