Oglasilo se Tužilaštvo: Djeca u Tuzli imala devet i dvije godine

Uviđaj je i dalje u toku

20.05.2024. 18:06
  • Podijeli:
Tuzla_mozda_samoubistvo_foto_Avaz-664a54c2bd484.webp Foto: Avaz

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona se ponovo oglasilo o događaju u naselju Stupine, gdje su danas pronađena tri beživotna tijela – žene (34 godine), te njene djece, starosti od devet i dvije godine.

Podsjetimo, sinoć oko 21:15 sati suprug i otac djece je počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju.

Muškarac koji je ubio suprugu i dvoje djece je Mujaga Čičkušić.

Uviđaj je i dalje u toku. Bit će izdate naredbe za obdukciju tijela preminulih kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

Također, bit će izdata naredba za DNK analizu, kao i druge istražne radnje i vještačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje, uključujući način i sredstvo izvršenja tri ubistva – rekao je portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović, piše Avaz.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()