Oduzeta puška! Muškarac ispalio tri hica

Policijskoj stanici Sokolac juče je prijavljeno da je u blizini vikend naselja na Ravnoj Romaniji nepoznato lice puca iz vatrenog oružja.

24.10.2023. 18:00
  • Podijeli:
policija-pixabay.jpg

Policija je u mjestu Ravna Romanija, u opštini Sokolac, od lica čiji su inicijali E.T. oduzeli malokalibarsku pušku iz koje je ispalio tri hica, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Sokolac juče je prijavljeno da je u blizini vikend naselja na Ravnoj Romaniji nepoznato lice puca iz vatrenog oružja.

Policija je na ovom lokalitetu pronašla lice čiji su inicijali E.T. iz sarajevske opštine Stari Grad koji je posjedovao malokalibarsku pušku iz koje je ispalio tri hica.

Oružje je privremeno oduzeto i u toku je dokumentovanje krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.
U opštini Istočna Ilidža, nakon verbalne rasprave, lice čiji su inicijali N.P. nanijelo je teže povrede drugom licu.

Obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je dokumentovanje krivičnog djela teška tjelesna povreda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()