Nestao Nenad Dodik, policija traži pomoć u pronalasku

Nenad Dodik posljednji put je viđen 12. maja ispred "Pošte Srpske" u centru Banjaluke

15.05.2023. 17:30
  • Podijeli:
Nenad Dodik-64624fb48b23a.webp Foto: PU Banjaluka

Nenad Dodik nestao je 12. maja u Banjaluci i policija poziva sve građane koji imaju informacije o njegovom kretanju da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na dežurni broj 122.

U PU Banjaluka navode da je Dodikov nestanak prijavljen juče, a posljednji put je viđen 12. maja oko osam ujutro na izlazu iz "Pošte Srpske" u centru Banjaluke.

"Nestali je star oko 70 godina, sitnije tjelesne građe, visine od 160 cm, težine oko 75 kilograma, prosijede kratke kose, zelenih očiju, nos i uši pravilni. Na sebi je imao kačket tamnije boje, dužu tamnoplavu jaknu, ispod jakne tamnoplavi prsluk sa natpisom "POMAS" na leđima, tamnoplavi donji dio trenerke i patike sa bijelim detaljima", saopšteno je iz PU Banjaluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()