Nestala Amra Kovačević, da li ste je vidjeli?

Amra se 19. maja udaljila od kuće i od tada joj se izgubio svaki trag

23.05.2023. 14:29
  • Podijeli:
amra kovacevic foto Policija Brčko distrikta-646cb19ca4ac3.webp Foto: Policija Brčko distrikta

Brčanska policija traga za Amrom Kovačević (27) iz Gornjeg Rahića koja je nestala 19. maja ove godine i poziva sve građane da pomognu u njenom pronalasku.

U policiji navode da im je 19. maja u 20.40 časova prijavljeno da se Amra Kovačević u 11 časova udaljila od kuće i da joj se tada izgubio svaki trag.

"Amra je srednjeg rasta oko 165 centimetara visine, krupnije građe, crne kose svezane u punđu, a u trenutku nestanka na sebi je imala zelenu gornju trenerku, plavu adidas trenerku donji dio, te duboke plave patike, a radi se o osobi sa određenim zdravstvenim poteškoćama", navode u Policiji Brčko distrikta.

Dodaju da su odmah nakon prijave preduzeli neophodne mjere potrage s ciljem pronalaska navedene osobe.

"S obzirom na to da dosadašnja potraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta poziva građane da pomognu u pronalasku imenovane, te ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o ženskoj osobi sa fotografije da iste dostave Policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200", navodi se u saopštenju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()