Na parkingu u Foči izgorjela tri vozila, nije bilo povrijeđenih

Izgorjela su vozila Peugeot koje je u vlasništvu K.I, Ford Focus vlasništvo lica čiji su inicijali M.S. i vozilo Audi, čije vlasništvo još nije utvrđeno

18.05.2024. 14:35
  • Podijeli:
parking_Foca_automobili_pozar_foto_Srna-66489f2672ca0.webp Foto: Srna

Tri automobila izgorjela su na parkingu u Svetosavskoj ulici u Foči, a povrijeđenih nije bilo, potvrđeno je Srni u fočanskoj Policijskoj upravi.

Izgorjela su vozila Peugeot koje je u vlasništvu K.I, Ford Focus vlasništvo lica čiji su inicijali M.S. i vozilo Audi, čije vlasništvo još nije utvrđeno.

Požar je policiji prijavljen noćas u 2:25 sati, nakon čega su na teren izašli policija, vatrogasci i Žandarmerija.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva u Trebinju, a uviđaj su jutros izvršili policijski službenici Policijske uprave Foča.

Iz Policijske uprave Srni je rečeno da preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti krivičnog djela oštećenja i oduzimanja tuđe stvari, te da radi daljeg toka istrage, ne mogu da daju više informacija.

Srna nezvanično saznaje da je jedan od izgorjelih automobila vlasništvo direktora Srednjoškoskog centra Foča Krste Ivanovića.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()