Munjić za UNU: Istražitelji rade na vještačenju telefona trostrukog ubice iz Gradačca

"Mi smo konkretno uključeni od prije 2-3 dana po nalogu kantonalnog tužilaštva Tuzla s tim da smo juče ili prekjuče zvanično primili naredbu kantonalnog tužilaštva", kazao je Munjić

18.08.2023. 12:51
  • Podijeli:
vahiidn_munjić_una-64df4ceae54f9.webp Foto: Una

Istražitelji iz odsjeka za cyber kriminal Federalne uprave policije su uključeni u rasvjetljavanje ovog krivičnog djela koje se desilo u Gradačcu i vještaci Centra za forenzička vještačenja konkretno rade na vještačenju telefona i čekamo dalje upute Tužilaštva vezano za naprijed navedeno.

Ovo je za UNU rekao Vahidin Munjić, v.d. direktor Federalne uprave policije.

"Mi smo konkretno uključeni od prije 2-3 dana po nalogu kantonalnog tužilaštva Tuzla s tim da smo juče ili prekjuče zvanično primili naredbu kantonalnog tužilaštva", kazao je Munjić, komentarišući istragu o trostrukom ubistvu i samoubistvu koje se u pdetak 11.augusta desilo u Gradačcu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()