Mostar: Ukraden laptop udruženju koje brine za beskućnike i socijalno ugrožene osobe

Laptop Lenovo vrijedan je 870 KM, a iz udruženja mole građane da ukoliko kojim slučajem čuju i vide da neko prodaje nov laptop Lenovo V15 G4 AMN, mole da se hitno jave u inbox

05.03.2024. 14:49
  • Podijeli:
laptop_Mostar_kradja_mreze-65e6e034bed2e.webp Foto: Društvene mreže

Iz udruženja za pomoć beskućnicima i socijalno ugroženim osobama na području Mostara, Minores mole sve građane da obrate pažnju na oglase za prodaju laptopa.

Naime, kako iz udruženja kažu, prošle sedmice nepoznati počinitelj provalio je u njihov automobil i otuđio tek kupljen novi laptop koji je trebao poslužiti za papirologiju i efikasnije uređivanje Minoresovih baza podataka.

Laptop Lenovo vrijedan je 870 KM, a iz udruženja mole građane da ukoliko kojim slučajem čuju i vide da neko prodaje nov laptop Lenovo V15 G4 AMN, mole da se hitno jave u inbox.

"Vjerojatno taj laptop više nećemo vidjeti, ali naše je da dadnemo sve od sebe da ga nekako pokušamo naći. Minoresu je doista potreban nov i funkcionalan laptop za ureda".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()