Kraj potrage: Nestali Sarajlija pronađen mrtav

GSS Novi Grad Sarajevo obustavlja potragu za nestalim S. P. koja je prethodne noći u 23.45 sati pokrenuta od članova porodice putem Operativnog centra Civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo

28.05.2023. 13:05
  • Podijeli:
Gorska sluzba_GSS BiH-646b5c77ce0c7.webp Foto: GSS BiH

Gorska služba spašavanja Novi Grad sarajevo saopćila je da obustavlja potragu za S. P. (1965) iz Sarajeva, nakon što su od policije obaviješteni da je pronađeno njegovo tijelo.

"Nakon višesatne potrage i obrade informacija koje su pristizale na naš dežurni broj telefona od građana i njihove provjere, danas smo u 11.15 sati zaprimli informaciju od dežurnog policijskog službenika PU Novo Sarajevo o pronalasku beživotnog tijela nestale osobe.

GSS Novi Grad Sarajevo obustavlja potragu za nestalim S. P. koja je prethodne noći u 23.45 sati pokrenuta od članova porodice putem Operativnog centra Civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo - naveli su iz GSS-a Novi Grad.

Više detalja nije saopćeno.

Kako je Faktoru potvrđeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, nema tragova koji bi upućivali na eventualno postojanje krivičnog djela.

 

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()