Jezivi detalji ubistva u Tuzli: Policajac pijan odbijao platiti račun, pa pucao

Nezvanično, Ćustendil i ubijena su bili u nekoj vrsti odnosa.

08.02.2024. 10:39
  • Podijeli:
pucnjava_Tuzla_foto_Erna Jusufagić Begić-65c3ead3d351a.webp Foto: Erna Jusufagić Begić

Novo ubistvo u Tuzli šokiralo je bh. javnost. Policijski pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil ubio je suvlasnicu ugostiteljskog objekta Amru Kahrimanović. U nju je ispalio više hitaca i preminula je na licu mjesta.

Nedugo zatim Ćustendil je pobjegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živio.

No, "Avaz" sada otkriva detelja koji su prethodili ovom zločinu.

Naime, Ćustendil nije bio na dužnosti kobne noći. U lokal je došao s prijateljima s kojima je pio. Sat prije ubistva desio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih "kolega" s kojima je sjedio narušao javni red i mir.

Ćustendil je, naime zvao policajce da dođu i intervenišu, što su i oni i uradili i izveli muškaraca iz tržnog centra, No, on je zatim nastavio piti.

Kako je policija intervenisala u lokalu, uposlenica je pozvala suvlasnicu Kahrimanović da dođe na posao, što je ona i učinila. I tu se zatim nastavila drama koja je završila tragično.

Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtijevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu, ali je Ćustendil, koji je bio česti gost ovog lokala i dolazio tu zbog Kahrimanović, to odbio. Nakon toga,  došlo je do prepirke  između nesrećne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil  izvadio pištolj i ispalio više metaka u nju.

Kada je vidio šta je uradio, pobjegao je iz tržnog centra. Brutalnom ubistvu svjedočili su ostali gosti i radnica lokala

Nezvanično, Ćustendil i ubijena su bili u nekoj vrsti odnosa. On je mjesecima dolazio u lokal zbog Kahrimanović, što su potvrdili brojni svjedoci, navodi "Avaz

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()