Incident u Foči: Muškarac uhapšen zbog prijetnji sugrađaninu tokom radova na džamiji

B.H. uputio je prijetnje po život i tijelo Č.M. iz Foče, a na okolnosti izvođenja građevinskih radova na uređenju vjerskog objekta u selu Tečići, opština Foča

05.10.2023. 11:06
  • Podijeli:
Tan2023-05-1716040234_6 policija srbija miloš milivojevic-649690a608d05.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Policija u Foči uhapsila je B.H. iz tog grada jer ga sumnjiče da je tokom radova na uređenju džamije u selu Tečići prijetio svom sugrađaninu Č.M.

Njega su uhapsili pripadnici Službenici Policijske stanice Foča zbog sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

"B.H. uputio je prijetnje po život i tijelo Č.M. iz Foče, a na okolnosti izvođenja građevinskih radova na uređenju vjerskog objekta u selu Tečići, opština Foča", navode iz PU Foča, prenose "Nezavisne".

O svemu navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti i koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju navedenog krivičnog djela

Iz PU Foča navode da je u toku dalji rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()