Incident na autoputu kod Laktaša: Poznat uzrok požara na "Vihoru"

Vozilo je u vlasništvu Tehničkog remonta Bratunac, a požar su lokalizovali vatrogasci iz Laktaša

02.02.2024. 14:19
  • Podijeli:
Vihor foto SRNA-63bc29468d92b.webp Foto: SRNA

Za sada sve ukazuje da je samozapaljenje uzrok požara na oklopnom vozilu "Vihor", na auto-putu Banjaluka - Doboj, saznaju "Nezavisne novine" nezvanično.

Iz Policijske uprave Banjaluka su nam rekli da je danas oko 12.50 Policijskoj stanici Laktaši prijavljeno da je na autoputu Banjaluka - Doboj, u mjestu Drugovići, došlo do požara na lakom oklopnom vozilu "Vihor".

Kako saznaju "Nezavisne novine", vozilo je u vlasništvu Tehničkog remonta Bratunac, a požar su lokalizovali vatrogasci iz Laktaša.

"Policijski službenici su na licu mjesta i vrše uviđaj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", rekla nam je Milana Stojanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()