Hitna pomoć u Banjaluci na licu mjesta: Zbrinuto osam lica zbog požara

Jedan pacijent se nagutao dima

09.10.2023. 11:43
  • Podijeli:
hitna pomoć youtube @EmergencyReporterSRB-643fce120b023.webp Foto: Youtube/Printscreen/@EmergencyReporterSRB

Banjalučka hitna pomoć zbrinula je osam lica koja su se nagutala dima usljed požara koji je izbio u zgradi "Elektrokrajine", uz koju su smješteni i ostali poslovni objekti i hotel "Bosna", rečeno je u Domu zdravlja Banjaluka.

Iz ove zdravstvene ustanove navode da su primili poziv jednog pacijenta da se nagutao dima, a izlaskom na lice mjesta ustanovljeno je da se još pet lica žale na iste tegobe, dok su se naknadno javile još dvije osobe.

 

 

"Svi su zbrinuti i prevezeni u Službu hitne medicinske pomoći na dalju opservaciju", naveli su u banjalučkom Domu zdravlja.

Požar je najvjerovatnije izbio na prvom spratu objekta "Elektrokrajine", rečeno je ranije iz ovog preduzeća.

Sumnja se da se požar proširio i na dio hotela "Bosna" u centru Banjaluke koji je nalazi uz zgradu "Elektrokrajine".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()