Haos u kafiću: Napio se, pa pokazivao polni organ i vrijeđao policiju

Kod uhapšenog lica utvrđeno je 2,23 promila alkohola u krvi, a odbilo je da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droge, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

28.06.2024. 10:20
  • Podijeli:
policija.jpg

 Banjalučka policija uhapsila je pijano lice čiji su inicijali P.P. koje je uznemiravalo goste i narušavalo javni red i mir u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

Lice P.P. je u blizini ugostiteljskog objekta na javnom mjestu pokazalo polni organ i vršilo fiziološku potrebu, te vrijeđalo policijske službenike i oglušilo se o njihovo zakonito izdato naređenje.

Kod uhapšenog lica utvrđeno je 2,23 promila alkohola u krvi, a odbilo je da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droge, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policija je juče uhapsila i lice čiji su inicijali Z.L. kod kojeg je pronađena i oduzeta određena količina marihuane.

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Na području Policijske uprave Banjaluka juče su evidentirana i tri krivična djela, četiri narušavanja javnog reda i mira i devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice povrijeđeno. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()