Fočak došao kući pijan i pretukao majku na ulaznim vratima

Majka se potom sagela da uzme telefon sa poda, nakon čega ju je sin uhvatio rukom za vrat

14.10.2023. 13:39
  • Podijeli:
policija mup rs 02 foto UNA-6465ea2d0d151.webp Foto: UNA

N. S. se, kako saznajemo, tereti da je u maju ove godine u svojoj roditeljskoj kući, u mjestu Pozderčići, opština Višegrad, vratima udario majku T. N.

Četrdesetsedmogodišnji Fočak N. S. je, nakon istrage koju je protiv njega vodilo Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu, optužen za nasilje u porodici.

On se, kako saznajemo, tereti da je u maju ove godine u svojoj roditeljskoj kući, u mjestu Pozderčići, opština Višegrad, vratima udario majku T. N. piše Oslobođenje.

"Optuženi je primjenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet svoje majke N. T. On joj je po dolasku kući u alkoholisanom stanju od 1,07 g/kg, dok je ona sjedila na krevetu i držala mobilni telefon u rukama, prišao i rukom uhvatio za telefon koji je pao na pod i oštetio se", navodi se u optužnici.

Majka se potom sagela da uzme telefon sa poda, nakon čega ju je sin uhvatio rukom za vrat.

"Ona je uspjela da se oslobodi, te je počela da doziva supruga u pomoć. Kada je prišla vratima, optuženi ju je vratima udario u predjelu glave, usljed čega joj je nanio povrede", stoji u optužnici koju je potvrdio Osnovni sud u Višegradu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()