Drama u Hercegovini: Šestero djece povrijeđeno nakon pada s ringišpila

O događaju je izvješten dežurni tužilac Tužilaštva ZHK u Širokom Brijegu.

30.05.2024. 22:54
  • Podijeli:
ljubuski jabuka tv-6658e785a7f08.webp Foto: Jabuka TV

U četvrtak oko 20:00 sati iz Doma zdravlja Ljubuški je prijavljeno u Policijsku upravu Ljubuški da je šestero maloljetne djece zadobilo povrede prilikom pada s ringišpila koji se nalazi u Ulici sestre Silvije Antić u blizini Gimnazije.

Svi povrijeđeni su nakon obrade u Domu zdravlja Ljubuški upućeni u Centar za urgentnu medicinu i hitni prijem SKB-a Mostar. Stepen povreda će se naknadno utvrditi, izjavila je za portal Jabuka.tv glasnogovornica Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona Mila Ćavar.

Policija osigurava mjesto događaja, a uviđaj će se nastaviti u petak ujutro.

O događaju je izvješten dežurni tužilac Tužilaštva ZHK u Širokom Brijegu.

Policijski službenici PU Ljubuški poduzet će daljnje mjere i radnje, zaključila je glasnogovornica Ćavar u izjavi za portal Jabuka.tv.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()