Dirao maloljetnicu po grudima, dobio pola godine zatvora

Presuda je postala pravosnažna i protiv nje nije dozvoljena žalba

07.07.2023. 18:20
  • Podijeli:
zatvor pixabay (2)-63fa3843b0cec.webp Foto: Pixabay

Presudom Opštinskog suda u Širokom Brijegu, mještanin D.G. je pravosnažno osuđen na šest mjeseci zatvora pod optužbama da je u tri navrata hvatao u zagrljaj i dirao po grudima i zadnjici maloljetnicu, koja se branila i pokušavala se istrgnuti.

To je saopšteno iz Kantonalnog tužilaštva u Širokom Brijegu, koje je, ističu, dokazalo krivicu D.G. za krivično djelo bludne radnje.

"D.G. je u septembru i oktobru 2021. godine, u svojoj i kući maloljetnice, u Širokom Brijegu, koristio prilike kada je dolazila u njegovu kuću i ostajala sama u svojoj kući, da zadovoljava svoj seksualni nagon. Naime, on ju je u tri navrata hvatao u zagrljaj i dirao po grudima i stražnjici, dok se ona branila i pokušavala istrgnuti iz zagrljaja", saopšteno je iz Tužilaštva.

Kako su dobdali, presuda je postala pravosnažna i protiv nje nije dozvoljena žalba.

"Optužnicu u ovom predmetu zastupao je tužilac Josip Aničić, koji je navode optužnice dokazao iskazima maloljetnice, njene majke, njenog prijatelja, te psihološkim vještačenjem maloljetnice", naveli su iz Tužilaštva u Širokom Brijegu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()