Detalji ubistva male Danke: Suvozač odmah priznao, vozač tek kad su ga ispitali na vlaškom

Stravičan epilog

04.04.2024. 13:12
  • Podijeli:
danka banjsko polje-6608fa2a3b4e8.webp Foto: TANJUG/ RADE PRELIĆ

Kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća Vodovod Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot.

Uhapšeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili su kolima djevojčicu, a zatim su tijelo ubijene Danke Ilić prenijeli do deponije gdje su je bacili, javlja Blic.

Kako se saznaje, suvozač je odmah propričao čim su ga suočili sa činjenicama i kukao je u stanici, dok je drugi tek propričao kada su ga ispitivali na vlaškom jeziku.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()