Detalji tragedije kod Prijedora: Poznat identitet stradalog

D.R. je prevezen u prijedorsku bolnicu, ali za sada nema informacija u o stepenu povreda.

12.06.2024. 19:07
  • Podijeli:
policija-ilustracija-una.jpg

Jedan muškarac je poginuo, dok je drugi povrijeđen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Omarska kod Prijedora.

Do nesreće je došlo kada su se sudarila dva automobila. Prema tvrdnjama očevidaca za ATV jedan od automobila je prestizao na punoj liniji kada se zabio u vozilo koje je skretalo.

ATV saznaje da je u nesreći poginuo Prijedorčanin Е.V, koji je upravljao jednim od vozila, dok je njegov suvozač D.R, takođe iz Prijedora povrijeđen.

D.R. je prevezen u prijedorsku bolnicu, ali za sada nema informacija u o stepenu povreda.

Drugim vozilom je, prema našim saznanjima, upravljao Prijedorčanin M.P, koji je prošao bez povreda.

Saobraćaj na ovom dijelu puta je blokiran i preusmjerava se na alternativne pravce.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()