Desetorica muškaraca palicama pretukli policajca u Bratuncu

Napadači su policajcu nanijeli povrede i oštetili mu automobil

16.10.2022. 10:53
  • Podijeli:
Policija MUP RS_UNA-1663588420735.webp Foto: UNA

Deset osoba fizički je napalo policijskog službenika koji nije bio na dužnosti u mjestu Bjelovac kod Bratunca i povrijedilo ga, saopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policijskoj stanici Bratunac jutros u 3.10 sati prijavljeno je da je policijski službenik čiji su inicijali M.J. u mjestu Bjelovac, općina Bratunac, dok je upravljao automobilom, presreo dva vozila iz kojih je izašlo deset nepoznatih osoba te ga fizički napali i udarali palicama.

Napadači su policajcu nanijeli povrede i oštetili mu automobil.

Povrijeđeni policajac je prebačen u zvorničku bolnicu radi ukazivanja medicinske pomoći.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji se izjasnio da se radi o kaznenim djelima tjelesne povrede i oštećenje te oduzimanje tuđe stvari.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()