Čega se dosjetio: U komodama uzgajao marihuanu

Tri osobe privedene zbog sumnje nedozvoljene proizvodnje i prometa marihuanom

23.02.2023. 11:23
  • Podijeli:
komoda marihuana laboratorija PU Prijedor-63f73ddf73600.webp Foto: PU Prijedor

PU Prijedor uhapsila je tri osobe iz Novog Grada zbog uzgoja i prometa marihuane, a kod jednog od njih otkrivene su dvije drvene komode koje su služile kao male laboratorije za uzgoj indijske konoplje.

U PU Prijedor navode da su, u odvojenim aktivnostima, uhapšeni D.Š., A.Dž. i A.O. iz Novog Grada. Improvizovana laboratorija za uzgoj trave otkrivena je kod D.Š.

"Po naredbi suda izvršen je pretres kod D.Š. pri čemu su pronađene i oduzete dvije drvene komode sa ugrađenim ventilatorom i UV rasvjetom u kojima su se nalazile saksije sa pet stabljika indijske konoplje, visine između 15 i 20 centimetara, oko 420 grama marihuane, 2.502 sjemenke indijske konoplje, dvije digitalne vage, mrvilicu, samostrel, plinski pištolj i 48 metaka", saopšteno je iz PU Prijedor.

Dodaju da će svi oduzeti predmeti biti deponovani u depozit Osnovnog suda u Novom Gradu. Nakon kompletiranja predmeta protiv D.Š. će biti dostavljen izvještaj za neovlaštenu proizvodnju i promet drogom, te nedozvoljeno posjedovanje oružja.

Protiv A.Dž. biće dostavljen izvještaj tužilaštvu za krivično djelo omogućavanje uživanja opojne droge.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()