BMW-om uništio benzinsku pumpu u BiH

Uzrok nesreće bila je neprilagođena brzina u naseljenom mjestu

27.06.2024. 19:15
  • Podijeli:
bmw_benzinska_udes_foto_CH-667d991513347.webp Foto: Crna Hronika

U jutarnjim satima današnjeg dana, oko 9:20, na magistralnom putu M 4.2 dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede.

Na benzinskoj pumpi MIDŽ-HIT d.o.o, koja se nalazi u mjestu Mala Kladuša, pričinjena je veća materijalna šteta, kako na objektu pumpe, tako i na putničkom motornom vozilu marke BMW 520d sa austrijskim registracijskim oznakama, prenosi Crna-Hronika.

Uzrok nesreće bila je neprilagođena brzina u naseljenom mjestu.

Na sreću, izbjegnuta je totalna havarija i zapaljenje benzinske pumpe, a prvi koji su pritekli u pomoć unesrećenom vozaču bili su radnici navedene pumpe i mještani.

Na lice mjesta brzo su stigli pripadnici MUP-a USK, kao i članovi Hitne pomoći, koji su pružili neophodnu asistenciju i medicinsku pomoć.

Istraga o nesreći je u toku, a policija apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na cesti kako bi se izbjegle slične nesreće u budućnosti.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()