Batinama pokušao iznuditi 6.000 KM

Đorđe D. iz Čelinca osumnjičen za pokušaj iznude i nanošenje tjelesnih povreda

29.12.2022. 11:31
  • Podijeli:
hapšenje pixabay-1664465598167.webp Foto: Pixabay

Đorđe D. (19) iz Čelinca uhapšen je zbog sumnje da je pokušao iznuditi 6.000 maraka od više osoba, a na jednu od njih je i fizički nasrnuo i nanio mu tjelesne povrede.

U PU Banjaluka navode da je nad Đ.D. izvršena kriminalistička obrada zbog sumnje da je 15. decembra počinio krivično djelo tjelesne povreda i pokušaja iznude, da bi 23. decembra ponovo pokušao iznuditi novac.

"Lice se sumnjiči da je navedena krivična djela počinilo tako što je od  oštećenih pokušao iznuditi novac u iznosu od 6 000 KM, upućujući im ozbiljne prijetnje po život i tijelo", navode u PU Banjaluka.

Dodaju da je o svemu obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci koje je naložilo da se poslije kompletiranja predmeta protiv Đ.D. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Nezvanično saznajemo da je Đorđe D. važi za bezbjednosno interesantu osobu, te da je i ranije u više navrata hapšen zbog razbojništva i drugih krivičnih djela.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()