Banjalučanka iza rešetaka zbog navođenja maloljetnice na prostituciju

E.V. (36) pritvorena zbog opasnosti od bjekstva, uticaja na svjedoke i straha od ponavljanja krivičnog djela

01.08.2023. 09:14
  • Podijeli:
Osnovni sud Banjaluka (4)-64708f181d2cf.webp Foto: UNA

Osnovni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor E.V. (36) iz Banjaluke koja je nedavno uhapšena zbog sumnje da je podvodila maloljetnicu.

Prema rješenju suda pritvor je određen zbog sumnje da je E.V. počinila krivično djelo navođenje djeteta na prostituciju.

Kako je saopšteno iz suda pritvor je određen zbog opasnosti od bjekstva osumnjičene, bojazni da će boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, kao i zbog straha od ponavljanja krivičnog djela.

"Pritvor, po ovom rješenju, može trajati najduže mjesec dana od dana hapšenja, odnosno najduže do 26. avgusta", navode u sudu.

Zajedno sa E.V. uhapšen je i policijski inspektor PU Banjaluka Z.P. koji se tereti za krivično djelo polne zloupotrebe djeteta starijeg od 15 godina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()