Bahati vozač pokušao zgaziti starca koji je hodao pješačkom stazom u Sarajevu

Bahati vozač je prvo parkirao svoj automobil na pješačku stazu, a onda mu se stariji muškarac nije htio skloniti sa pješačke staze zbog čega ga je navedena osoba pokušala pregaziti i udariti automobil

21.07.2023. 07:27
  • Podijeli:
bahati_vozac_Sarajevo_foto_Instagram-64ba6eb719ab2.webp Foto: Instagram/crnahronikabih

Sarajevo grad bahatih vozača.

Redakciji portala Crna-Hronika poslali su video snimak bahatog, parking papka u vozilu marke Škoda Fabia registracijskih oznaka O31-K-815 pokušao je pregaziti stariju mušku osobu koja se kretala pješačkom stazom.

Bahati vozač je prvo parkirao svoj automobil na pješačku stazu, a onda mu se stariji muškarac nije htio skloniti sa pješačke staze zbog čega ga je navedena osoba pokušala pregaziti i udariti automobil.

Policijski službenici ispitat će slučaj a postavlja se pitanje da li se ovo može smatrati pokušajem likvidacije odnosno da li ima osnova za djelo namjerno gaženje pješaka u Sarajevu.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()