Automobilom uletio u jezero: Izvlačili ga pomoću bagera, džipa i čamaca

Izvlačenje je trajalo više od pola sata

09.01.2023. 11:23
  • Podijeli:
Rijeka Sava_PU brodsko-posavska-1663777318959.webp Foto: PU brodsko-posavska

Nevjerovatna scena ostavila je u čudu građane Sjenice, koji su posmatrali izvlačenje putničkog automobila, koji je završio u vještačkom jezeru blizu samog centra grada.

"Sletio je u jezero neposredno pored samog hotela “Borovi”. Na svu sreću, niko mu se na putu nije našao. Izvlačili smo Volksvagena više od pola sata. Pomoću bagera, čamaca i jednog džipa prikačili smo sajle i izvukli ga na obalu. Auto je bio pun vode, a vozač koji se našao u automobilu prošao bez povreda", rekao je Aldin za RINU.

I dalje je nepoznanica za građane Sjenice, kako je vozač sa svojim autom završio u jezeru, prenosi Telegraf.

Sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta utvrdit će saobraćajna policija, prenosi Jajceonline.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()