Akcija “Sliv”: Službenik “Voda Srpske” uhapšen zbog uzimanja mita

U toku su pretresi službenih prostorija kao i stambenih prostorija koje koristi osumnjičeno lice

17.06.2023. 14:19
  • Podijeli:
hapsenje (2)-648da35a0ee1e.webp Foto: MUP RS

Službenik Javnog preduzeća “Vode Srpske” N.G. uhapšen je u Prijedoru u akciji “Sliv” zbog sumnje da je u dva navrata tražio i primio mito u iznosu od 2.000 KM, saznaje Una.

Akciju je sprovela Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa policijskim službenicima PU Prijedor, a pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva. 

“Na području Prijedora realizovana je akcija kodnog naziva ,,Sliv’’ kojom prilikom je uhapšen N.G. zbog sumnje da je počinilo krivična djela ,,Primanje mita’’ i ,,Trgovina uticajem’’. Navedeno lice se sumnjiči da je kao zaposlenik Javne ustanove Vode Republike Srpske, u dva navrata od oštećenog tražilo i primilo novac u ukupnom iznosu od 2.000 evra, kako bi mu pogodovalo u legalizaciji izgrađenog cjevovoda u putnom pojasu”, navode u MUP-u RS.

U toku su pretresi službenih prostorija kao i stambenih prostorija koje koristi osumnjičeno lice.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()