Air Serbia smanjila letove za Banjaluku

Operacije samo dva puta sedmično

04.12.2023. 17:15
  • Podijeli:
mihajlo pupin air serbia-1667069371625.webp Foto: Instagram@airserbia

Iako je Air Serbia počela letjeti liniju za Banjaluku tri puta sedmično, dodavši srijedu na dosadašnje ponedjeljak i petak, od ovog trećeg leta srijedom je odustala, javlja zamaaero.

Ova linija će u ovom momentu, ali i do daljnjega cijele zime i iduće godine operisati dva put sedmično, ponedjeljkom i petkom, bez leta srijedom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()