Vavrinka servirao za meč i izgubio, Lajović saznao ime naredne prepreke

Vavrinka, koji je 1985. godište, dobio je jedan meč u Argentini, pružio je i jak otpor Nikolasu Đariju, ali je na kraju Čileanac slavio sa 6:7 (3-7), 6:2, 7:6 (7-5

15.02.2024. 12:00
  • Podijeli:
Dušan Lajović TANJUG TSS SRĐAN STEVANOVIĆ-65cc8b807a6d0.webp Foto: TANJUG/TSS/SRĐAN STEVANOVIĆ

Tokom noći su se igrali mečevi na turnirima iz serije 250 u Delrej Biču i Buenos Ajresu, a veteran Stan Vavrinka završio je učešće.

Vavrinka, koji je 1985. godište, dobio je jedan meč u Argentini, pružio je i jak otpor Nikolasu Đariju, ali je na kraju Čileanac slavio sa 6:7 (3-7), 6:2, 7:6 (7-5).

Švajcarac je bio nadomak pobjede, servirao je za meč na 5:4, ali u tom gemu nije uzeo ni poen. Đariju je to bio 100. trijumf u karijeri.

’’Nisam znao za to – nevjerovatno. Bio je jako težak meč, zadovoljan sam time kako sam ostao usredsređen“, rekao je Đari.

Čileanac će se u četvrtfinalu sastati sa Tomasom Ečeverijem iz Argentine.

Rivala u četvrtfinalu dobio je Dušan Lajović, i to iznenađujućeg, u pitanju je 87. teniser svijeta Fakundo Dijaz Akosta, koji je iznenadio četvrtog nosioca Fransiska Serundola sa 7:6 (7-3), 6:0.

U Delrej Biču je branilac titule Tejlor Fric dobro počeo, trijumfom nad Portugalcem Nunom Borhesom 7:6 (7-5), 6:4.

U prvom setu je Portugalac servirao za set i imao set loptu, ali se Fric izvukao i u drugom setu ranim brejkom osigurao trijumf.

Frica čeka Rinki Hidžikata u četvrtfinalu, a Markos Điron je savladao Adrijana Manarina sa 6:0, 6:7 (5-7), 6:1 i u četvrtfinalu ga čeka Patrik Kipson iz SAD, koji je izbacio Matea Arnaldija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()