U toku je meč Đokovića i Ruda: Šta kažu kvote?

Borba za vječnost

11.06.2023. 15:31
  • Podijeli:
Novak Đoković_Profimedia-648355f43d6e2.webp Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno igra protiv Norvežanina Kaspera Ruda u finalu Rolan Garosa za istorijski 23. gren slem trofej koji bi mu i definitivno donio "tenisku vječnost", povratak na vrh ATP liste i još mnogo toga.

Ovakav mogući ishod, Novakov motiv, njegova igra, kao i pobjeda protiv Karlosa Alkaraza "natjerali" su kladionice da se ne zalijeću kada je riječ o kvotama koje daju pred ovaj duel.

Tako, na pobjedu Novaka svjetske kladionice daju kvotu od 1.20. Ipak, neke su "izdašnije" i na pobjedu srpskog tenisera daju 1.22. Kada je riječ o Srbiji, kvota na Đokovića je "velikodušno" povećana i kreće se od 1.25 do 1.27, navodi Telegraf.rs.

Sa druge strane, kada je riječ o Novakovom protivniku u Srbiji se kvote kreću 4.1 do 4.2. U svijetu, ne vjeruju mnogo u pobjedu Norvežanina i na njegovu pobjedu kladioncie daju kvotu koja varira od 4.3 pa sve do 5.

Da podsjetimo, protiv Ruda, koji je prošle godine takođe stigao do finala i poražen od Rafaela Nadala, Đoković je dobio sva četiri prethodna međusobna duela, bez izgubljenog seta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()