Tsitsipas prvi finalista Australian Opena

Drugo Grand Slam finale za Grka

27.01.2023. 08:15
  • Podijeli:
stefanos tsitsipas - reuters-63d379ce8ddb2.webp Foto: Reuters

Grk Stefanos Tsitsipas prvi je finalista ovogodišnjeg Australian Opena. Naime, četvrti igrač na ATP listi rano jutros savladao je Rusa Karena Hačanova (20. ATP) rezultatom 3:1.

Meč je trajao gotovo tri i po sata, a po setovima je 7:6, 6:4, 6:7, 6:3.

Protivnik Tsitsipasu bit će bolji iz drugog polufinala, koje kasnije u petak igraju Novak Đoković i Tomi Pol.

To je drugo Grand Slam finale za Tsitsipasa, pošto je 2021. godine došao do posljednje „stepenice“ na Roland Garrosu. Tada ga je u izuzetno uzbudljivom meču poslije preokreta zautavio Novak Đoković.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()