Tek je prvo kolo, a već imamo najbolji potez Australian Opena: Pogledajte nestvaran poen Tsitsipasa

Bergs je prvi set riješio u svoju korist rezultatom 7:5, a u drugom setu Grk je osvojio jedan poen na nevjerovatan način

15.01.2024. 18:29
  • Podijeli:
Tsipras_potes_Ao_foto_X-65a543c0e10d0.webp Foto: X/@AustralianOpen

Stefanos Tsitsipas je prošao u drugo kolo Australian Opena pobjedom nad Zizouom Bergsom rezultatom 3:1, a u drugom setu sjajni Grk je osvojio poen koji se već sada može nazvati potezom turnira.

Bergs je prvi set riješio u svoju korist rezultatom 7:5, a u drugom setu Grk je osvojio jedan poen na nevjerovatan način.

Tsitsipas je poveo sa 1:0, a potom je došao do break-lopte. Nakon duže razmjene udaraca, Bergs je sjajno skratio loptu koja je udarila u polje grčkog tenisera, a a onda se zbog rotacije počela vraćati belgijskom igraču.

Svi na tribinama su već vidjeli izjednačenje u gemu, no Tsitsipas je u punom trku stigao do loptice koja je već prešla na Bergsovu stranu i uspio je zakucati je u polje, pri tome pazeći da ne dotakne mrežu i ne izgubi poen na taj način.

Grk je poveo sa 2:0 nakon čega je "dobio krila", te je naredna tri seta dobio sa 6:1, 6:1 i 6:3 i prošao u drugo kolo gdje će igrati protiv boljeg iz duela australskih igrača Aleksandra Vukića i Jordana Thompsona.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()