Svi se pitaju šta se Noletom dešava: Zaboravili smo da je i on samo čovjek?

Novak je u prvom kolu Rolan Garosa u tri seta savladao Pjer-Iga Erbera, ali dosad ove sezone nije igrao nijedno finale.

29.05.2024. 12:55
  • Podijeli:
novak đoković, 26 maj 2024 - AP Photo Jean-Francois Badias Tanjug-66535482dcbe6.webp Foto: AP Photo/Jean-Francois Badias/Tanjug

Marion Bartoli, osvajačica Vimbldona iz 2013. godine, otkrila je šta je trenutno najveći problem kod Novaka Đokovića.


Novak je u prvom kolu Rolan Garosa u tri seta savladao Pjer-Iga Erbera, ali dosad ove sezone nije igrao nijedno finale.

''Imala sam sreću da razgovaram sa jednim od njegovih članova tima prije nego što je turnir počeo. Najveći problem sa kojim se trenutno nose kada je u pitanju Novak jeste to što ima dana kada se probudi sa netaknutom motivacijom, a ima dana kada – možemo ga razumjeti – želi da bude sa svojom ženom, svojom djecom. Da ih vodi u školu, da vodi normalan život, da bude na plaži, da uživa i da kaže sebi da je sve uspio'', rekla je Bartoli, piše Sport klub.

Pa je dodala:

''On oscilira između ove dvije emocije i zato je ponekad potpuno odsutan sa terena. Razgovarala sam sa jednim od njegovih trenera, koji mi je rekao da meč u Rimu nije želio da igra, dok je na treningu bio veoma dobar. Shvatamo da ovi veliki šampioni takođe imaju ljudske emocije''.

Podsjećamo, Đoković se u drugoj rundi sastaje sa Robertom Karbaljesom Baenom, a ovo će biti njihov treći međusobni susret. U prethodna dva slavio je srpski teniser.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()