Šta reći: Tsitsipas izabrao najboljeg igrača u historiji tenisa

Dok se vode debate oko trojke Đoković, Nadal i Federer

26.04.2023. 12:34
  • Podijeli:
stefanos tsitsipas - reuters-63d379ce8ddb2.webp Foto: Reuters

Grčki teniser Stefanos Tsitsipas izjavio je danas da je Švicarac Roger Federer najbolji igrač svih vremena, prenosi Marca.

Tsitsipas se trenutno nalazi u Madridu gdje će ove nedjelje igrati na mastersu u glavnom gradu Španije.

"Za mene, GOAT ne zavisi od titula, grend slemova, pobjeda. GOAT mora da bude onaj koji je privukao najveći broj navijača u ovom sportu, koji je inspirisao ljude da urade nešto korisno sa svojim životima, osoba zbog koje su drugi najviše uživali", rekao je Tsitsipas.

Grčki teniser je sa ove liste izostavio najboljeg igrača svijeta Novaka Đokovića.

"Ako to rezimiramo, taj neko je Roger Federer. Biram njega, a poslije bih rekao Rafael Nadal", istakao je.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()