Srpska open seli u Bukurešt

Inače ovaj turnir je igran u Budimpešti kada je izbila pandemija zbog korone

01.07.2023. 16:19
  • Podijeli:
Srpska open finale_UNA-64452387a2461.webp Foto: UNA

Teniski turnir Srpska open definitivno iduće godine neće biti održan u Banjaluci, a ovu vijest potvrdio je nekadašnji rumunski teniser, a danas jedno od većih imena u teniskom biznisu, Jon Cirijak.

"Oduševljen sam što mogu da otkrijem da ćemo od 2024. vratiti turnir iz Beograda u Bukurešt", istakao je Cirijak koji je bio osrednji teniser ali se proslavio kao menadžer i trener Borisa Bekera kada je osvojio Vimbldon 1985, kao još uvijek najmlađi šampion u istoriji.

"Cilj je da dobijemo seriju 500, ali sam svestan da to neće biti nimalo lako", tvrdi Cirijak.

Inače ovaj turnir je igran u Budimpešti kada je izbila pandemija zbog korone. Rumun je tada odlučio da iznajmi licencu Đokoviću, takmičenje je igrano dvije godine u Beogradu, ovog aprila u Banjaluci a dogodine se vraća u Bukurešt, koji je ranije imao već sličan turnir.

Cirijak je do prije neku godinu bio vlasnik mastersa u Madridu ali je prodao licencu za 360 miliona evra IMG-u. Sada želi da u svojoj zemlji organizuje velike turnire, piše spot klub.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()