Šampionski ritam: Nole u dvokoraku do četvrtfinala Pariza

Osvajač 21 grend slem titule na taj način je zakazao bitku sa Lorencom Muzetijem, koji je iznenadio Kasepra Ruda

03.11.2022. 19:10
  • Podijeli:
Novak Đoković Pariz_Tanjug-1667498945546.webp Foto: Tanjug

Srpski teniski as Novak Đoković lako, u dvokoraku, se plasirao u četvrtfinale mastersa u Parizu na kojem brani krunu.

Nole je porazio neugodnog Karena Hačanova, koji je nakon 87 minuta borbe morao da pruži ruku boljem. Rezultat je glasio 6:4, 6:1 u korist favorita.

Osvajač 21 grend slem titule na taj način je zakazao bitku sa Lorencom Muzetijem, koji je iznenadio Kasepra Ruda (4:6, 6:4, 6:4).

Đoković je krenuo silovito, uzeo svoj servis, potom napravio brejk, potvrdio ga... Činilo se da je ovjera seta samo formalnost.

Pa ipak, Rus se "probudio", napravio ribrejk, izjednačio na 3:3, izdržao sve nalete do 4:4. No, poklekao je u 10. igri u kojoj je favorit odigrao briljantno.

A kako to obično biva kada Novak "slomi" rivala, ostatak meča postane puka formalnost. Tako je bilo i večeras. Hačanov je teškom mukom osvojio prvi servis-gem drugog seta i to je bilo to. Srbin je poveo 5:1, te iskoristio četvrtu meč loptu za ovjere prolaza među osam najboljih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()