Rud: Autsajder sam protiv Đokovića, ali daću sve od sebe u finalu

Đoković protiv Ruda vodi 4:0

10.06.2023. 07:20
  • Podijeli:
Kasper Rud Tanjug Ap Thibault Camus-64837c55ed729.webp Foto: Tanjug/Thibault Camus

Norveški teniser Kasper Rud je poslije drugog uzastopnog plasmana u finale Rolan Garosa rekao da je svjestan da će u nedjelju protiv Novaka Đokovića biti autsajder. 

"Prošle godine je finale bilo protiv Rafe, ove godine protiv Novaka, pa šta kažete? To su dva najteža igrača u istoriji, ja ću biti autsajder, zato ću pokušati da igram bez mnogo emocija, da uživam na terenu i da se smijem koliko god mogu", rekao je poslije meča Rud za "Eurosport".

Rud keže da je svjestan kakav će izazov biti pred njim u nedjelju.

"Novak ide na svoju 23. gren slem titulu, ja na prvu, to je velika razlika, ali daću sve od sebe i nadam se da će to biti dobar meč", zaključio je Rud.

Đoković protiv Ruda vodi 4:0 u međusobnim susretima i nikad nije izgubio ni set od Danca. Dva od ta četiri meča su odigrana na šljaci, oba na Mastersu u Rimu, 2020. i 2022. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()