Prvo pa pobjeda: Noletov dvokorak protiv stare mušterije

Srbin će u drugoj rundi u srijedu igrati protiv Medvedeva, koji je položio oružje pred Rubljevim

14.11.2022. 22:49
  • Podijeli:
Novak Đoković_Tanjug-1668462453638.webp Foto: Tanjug

Srpski teniser Novak Đoković laganom pobjedom je počeo nastup na završnom mastersu u Torinu.

Nole je na startu turnira, na kojem juri šesti pehar sa kojim bi se izjednačio sa Rodžerom Federerom, porazio staru mušteriju Stefanosa Cicipasa.

Nakon okruglo 100 minuta tenisa, semafor je pokazivao 6:4, 7:6 (4) u korist osvajača 21 grend slem krune.

Srbin je na taj način stigao do 10. pobjede u 12 okršaja sa Grkom, te poslao jasnu poruku da je na finale sezone stigao samo sa jednim ciljem - da podigne trofej.

Daleko od toga da je Cicipas večeras bio loš, međutim, Đoković je bio briljantan.

Na svaki atak rivala imao je spreman odgovor, njegova defanziva je bila neprevaziđena, stizao je praktično sve, potpuno razoružavši protivnika.

Novak je na ovaj način oduzeo šansu Stefanosu da godinu završi kao svjetski "broj jedan", pošto mu je za taj podvig trebala titula bez poraza.

Nole će u drugoj rundi u srijedu igrati protiv Rusa Andreja Rubljova, koji je danas uzeo mjeru zemljaku Danilu Medvedevu 6:7 (7), 6:3, 7:6 (7).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()