Poznato kada se Novak Đoković bori za finale Australian Opena

To je Đokoviću 48. Grand slam polufinale, a Sinneru drugo

25.01.2024. 10:39
  • Podijeli:
Novak Đoković-65af86c3a2e96.webp Foto: AP Photo/Louise Delmotte/Tanjug

Novak Đoković i Janik Sinner u petak će igrati prvo polufinale na Australian Openu, sa početkom od 14:30 po lokalnom vremenu, tj. od 4:30 ujutru po srednjoevropskom.

Đoković i Sinner dosad su se sastali šest puta, Novak vodi sa 4-2, a u završnici prošle sezone Talijan je slavio u Davis kupu i u grupnoj fazi ATP završnog turnira u Torinu, dok je Đoković slavio u finalu u Torinu.

Talijan dosad nije izgubio ni set, u četvrtfinalu je bio bolji od Rubljova, a Novak je u četvrtfinalu u četiri seta savladao Taylora Fritza.

To je Đokoviću 48. Grand slam polufinale, a Sinneru drugo.

Poslije njih, u večernjem terminu od 9:30 po srednjoevropskom vremenu, na teren izlaze Danil Medvedev i Alexander Zverev – međusobni skor je 11-7 za Rusa, koji je dobio pet od šest prošlogodišnjih okršaja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()