Oboren rekord: Evo koliko je ljudi posjetilo Srpska open

Počelo je kišnim jutrom, a završilo se suncem i osmjehom na licima

23.04.2023. 21:06
  • Podijeli:
Srpska open_Pixsell-6442415a8e249.webp Foto: Pixsell / Dejan Rakita

Organizatori turnira Srpska open na zvaničnoj stranici objavili su da je minulih sedam dana ATP turnir u Banjaluci posjetilo oko 70.000 ljudi!

"Počelo je kišnim jutrom, a završilo se suncem i osmjehom na licima svih koji su posljednjih mjeseci predano radili da Srpska Open bude turnir o kojem će se pričati širom svijeta", navodi se u saopštenju.

Dodaju da su Banjalučani prepoznali dobru namjeru organizatora, a prije svega da se na turnir dovedu najveća imena svjetskog tenisa, predvođena Novakom Đokovićem.

"Zato i ne čudi što su oboreni rekordi u svakom segmentu Srpska Open. Podrška sa tribina igračima nije manjkala i već od prvog dana ljubitelji tenisa bili su uz svakog igrača, dok su oni sa malo manje sreće da dođu do ulaznica, zabavu potražil u navijačkom selu. Brojka od oko 70.000 posetilaca na turniru raduje. Oboren je rekord, a za to su zaslužni navijači. Podržali su turnir punog srca", navode organizatori.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()