Novak iz lože gledao Dušanovu pobjedu!

Novak Đoković je finale "Srpska opena" pratio uživo na stadionu u Banjaluci

23.04.2023. 16:53
  • Podijeli:
Novak Djokovic finale 03 foto Dejan Rakita:Pixsell-6445451e7c0ac.webp Foto: Dejan Rakita/Pixsell

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković na stadionu u Banjaluci uživo je pratio finale "Srpska opena" i pobjedu Dušana Lajovića nad 6. igračem svijeta Andrejom Rubljovom!

Lajović i Rubljev zaradili ovacije (Foto: Dejan Rakita/Pixsell)

Đoković je meč gledao iz lože, namijenjene učesnicima turnira, odnosno igračima i njihovim timovima.

Novak Đoković u loži (Foto: Dejan Rakita/Pixsell)

Finale je bilo veoma uzbudljivo, pa su obojica igrača "primorali" Đokovića da u više navrata ustane iz stolice aplaudira.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()