Novak Đoković urlao na Gorana Ivaniševića, Hrvat opsovao i smirivao situaciju

Prvi reket svijeta imao je ozbiljne probleme u drugom setu koji je i izgubio

02.01.2024. 16:40
  • Podijeli:
đoković_ljutnja_screeenshot -65942a442550b.webp Foto: Screenshot

Srbijanski teniser Novak Đoković pobijedio je Jiržija Lehečku sa 2:1 u setovima (6:1, 6:7, 6:1) u 2. kolu United Kupa u Perthu.

Prvi reket svijeta imao je ozbiljne probleme u drugom setu koji je i izgubio. U prvom ih je više imao zbog reflektora koji su sijali usred dana. Zbog toga se svađao s organizatorima i prijetio da neće igrati.

Ni u trenucima kada je konačno zaigrao kako je znao i kada je došao do 3:0 u trećem setu, nije ostao miran. U jednom trenutku došao je do klupe, a onda počeo urlati na cijeli svoj tim.

"Što je s vama? Ako te pitam, nije sve okej",  rekao je Đoković i direktno se obratio Goranu Ivaniševiću, piše Sport Klub, uz objavljeni video spornog incidenta.

Bio je ljutiti Đoković, a na to je uslijedila Ivaniševićeva replika.

"Igraš dobar tenis, je***e", odgovorio je Ivanišević i smirivao situaciju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()