Nova šampionka Vimbldona: A sad, na pivo u pab

"Pašće poneko pivo u pabu. Umorna sam, bilo je ovo nekoliko napornih dana. Hvala svima na velikoj podršci"

15.07.2023. 17:03
  • Podijeli:
Marketa Vondrušova_Alberto Pezzali AP Tanjug-64b2b50b497f9.webp Foto: Alberto Pezzali / AP / Tanjug

Marketa Vondrušova šokirala je planetu osvajanjem Vimbldona.

Djevojka koja prošle godine nije ni učestvovala na turniru zbog povrede ovog puta je otišla do kraja.

Iako nije ni bila među nosiocima, to je nije spriječilo da uzme prvii grend slem u karijeri.

Do njega je stigla preko Ons Žaber.

I, kako kaže, znaće da ga proslavi.

"Pašće poneko pivo u pabu. Umorna sam, bilo je ovo nekoliko napornih dana. Hvala svima na velikoj podršci", poručila je djevojka iz Praga.

Kako je priznala, ni sama se nije nadala ovakvom podvigu:

"Nemam pravih riječi. Ovo je nevjerovatno., Čestitke Ons na divnom tutniru, nadam se da ćeš jednog dana pobijediti ovdje. Ti i tvoj tim radite sjajne stvari. Imala sam prošle godine probleme u ovo vrijeme. Ne mogu da vjerujem gdje sam sada dogurala. Ne znam ni ja kako sam ovo uradila. Povratak nije lak, nisam ni mogla mnogo da očekujem. Vjerovala sam da mogu ponovo da igram na ovom nivou. Hvala mom timu, divni ste, hvala i mojoj sestri koja je ovo doživjela jako emotivno i sada plače", dodala je Čehinja.

Marketa je veliki ljubitelj mačaka. Dok je ona u Londonu dizala trofej, ljubimce joj je čuvao suprug.

"Divno je, ovo nam je prva godišnjica braka, pa odmah titula na Vimbldonu. Ne može ljepše. Divan je osjećaj pobijediti, uživala sam ove dvije nedejlje, zahvana sam svima i ponosna na ono što sam uradila", dodala je Vondrušova.

Ko je gledao njenu avanturu u britanskoj prestonici, vidio je mnogobrojne tetovaže na njenom tijelu. Biće ih još uskoro.

"Rekao je i trener da će on uraditi jednu ako pobijedim, tako da je na njega red. Mislim da ćemo o tome razgovarati sutra", zaključila je Marketa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()