Nole pozvao Tejlora Frica: Imao je jak razlog, a evo da li će na Vimbldon

On je dodao da između njegove i Novakove situacije postoji bitna razlika.

19.06.2024. 12:52
  • Podijeli:
novak đoković, 3 jun 2024 - profimedia-665e97147a091.webp Foto: Profimedia

Vrlo je moguće da se Novak pojavi na Vimbldonu, rekao je američki teniser Tejlor Fric koji je prije tri godine imao istu povredu kao i srpski teniser.


Amerikanac je istakao da ga je Novak kontaktirao i pitao kako se oporavio tako brzo. Fric se tada operisao poslije Rolan Garosa i onda se pojavio na trećem gren slemu sezone. Dakle, tri sedmice poslije operacije je bio spreman za igru, što daje nadu da će najvećeg svih vremena gledati u Londonu.

„Vrlo je moguće da se Novak pojavi na Vimbldonu. Imao sam isti problem kao i on i uspio sam da se oporavim za tri nedjelje i zaigram u Londonu“, rekao je Amerikanac i dodao:

„To je rutinski zahvat. Praktično vrlo brzo možete da trenirate punom snagom. Najveći problem je otok i kojom se brzinom on povlači. Rekao sam Novaku šta sam ja radio na terapijama“.

On je dodao da između njegove i Novakove situacije postoji bitna razlika.

„Ja sam na Vimbldon otišao sa željom da prođem par kola, znao sam da nemam šanse da idem daleko. Što se Novaka tiče tu je situacija drugačija. On će igrati samo pod uslovom da postoje šanse da ga osvoji. Nisam siguran da je to moguće“, zaključio je Fric, prenosi Sport Klub.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()