Nečuven potez "Evrosporta": Sklonili pa vratili Đokovića

Je li ovo odgovor renomirane TV kuće na zahtjev Srbina da mu se javno izvini zbog neistina koje je plasirala u javnost?

21.01.2023. 13:49
  • Podijeli:
Novak Đoković Melburn_Profimedia-63c6a1fa62539.webp Foto: Profimedia

Čelnici "Evrosporta" odlučili su da se zamijene prenose sa Australijan opena, te narod na našim prostorima jedno vrijeme nije mogao da gleda treći set meča Novak Đoković - Grigor Dimitrov.

U trenucima kada je Nole osvojio drugi set, svi su željno iščekivali da vide kakav će biti ishod trećeg, ali tada je uslijedila nečuvena odluka pomenute televizije.

Odlučili su da je zanimljiviji duel Endi Marej - Roberto Bautista Agut, a ne boj u kojem igra devetostruki šampion Melburna i osvajač 21 grend slem titule.

Navijači su se bunili na društvenim mrežama, javnost nije mogla da vjeruje šta se dešava i očigledno pod pritiskom "Evrosport" je odlučio da vrati duel srpskog tenisera.

Ovo se desilo nekoliko dana nakon što je "Evrosport" nepravedno optužio Srbina je tokom premijeri samovoljno otišao u toalet bez dozvole sudije.

Đoković se zbog toga iznervirao, prvo je na društvenim mrežama pojasnio da nije bilo tako, a onda je na konferenciji za medije govorio da ovo nije prvi put da "Evropsort" radi nešto slično te da bi bilo prikladno da dobije javno, a ne samo privatno izvinjenje.

Nemoguće je zato ne zapitati se da li je ovo odgovor renomirane TV kuće na zahtjev Srbina da mu se javno izvini zbog neistina koje je plasirala u javnost?

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()