Ne zna se ko je veća legenda: Đoković i Divac gledali Messija

Najbolji teniser svijeta stigao u Ameriku da učestvuje na Indian Wellsu

26.02.2024. 11:37
  • Podijeli:
novak divac reuters-65dc634617e41.webp Foto: Reuters

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković i nekadašnji košarkaš Vlade Divac pratili su noćas sa tribina meč MLS lige između fudbalera Los Angeles Galaxija i Intera iz Majamija, koji je završen bez pobjednika, 1:1.

Đoković je bio sa sinom Stefanom a najbolji teniser svijega i legendarni košarkaš davali su autograme i slikali se sa obožavaocima na tribinama.

Jedini gol za ekipu iz Los Anđelesa postigao je Joveljić u 75. minutu. Bod gostima donio je argentinski as Lionel Messi u drugom minutu nadoknade vremena.

Novak je u SAD, stigao kako bi se takmičio na turniru u Indian Vellsu, dok je Divac godinama igrao za LA Lakerse

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()