Lajović preko Marija do drugog kola u Majamiju

Lajović će u drugom kolu igrati protiv Amerikanca Maksima Kresija

23.03.2023. 06:38
  • Podijeli:
Dusan Lajovic_Tanjug AP-641be5bc9bd4e.webp Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo mastersa u Majamiju, pošto je sinoć u prvom kolu pobijedio Britanca Endija Marija sa 6:4, 7:5.

Meč je trajao jedan sat i 37 minuta. Lajović je 76. na ATP listi, dok je Mari 52. teniser svijeta.

U prvom setu igralo se gem za gem do rezultata 3:3. Srpski teniser je u sedmom gemu napravio brejk za vođstvo od 4:3. Lajović je zadržao prednost od dva gema i prvi set je dobio rezultatom 6:4.

Srpski teniser je u drugom setu napravio brejk u devetom gemu. Lajović je potom servirao za pobjedu, ali je Mari uzvratio ribrejkom. Međutim, srpski teniser je napravio novi brejk, a onda je na svoj servis stigao do trijumfa.

Lajović će u drugom kolu igrati protiv Amerikanca Maksima Kresija, koji je bio slobodan u prvom kolu. Lajović i Kresi su odigrali jedan međusobni duel u karijeri i to prošle godine na ATP turniru u Sidneju, a slavio je Amerikanac 6:3, 6:4.

Masters u Majamiju igra se za nagradni fond od 8,8 miliona dolara.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()