Lajović ispao u osmini finala turnira u Hamburgu

Izgubio od Artura Filsa

27.07.2023. 15:51
  • Podijeli:
Dušan Lajović_AP Tanjug Radivoje Pavičić-644531132fa66.webp Foto: AP / Radivoje Pavičić / Tanjug

Srpski teniser Dušan Lajović izgubio je danas u osmini finala turnira u Hamburgu od Francuza Artura Filsa sa 2:0 (7:5, 7:5).

Meč je trajao jedan sat i 41 minut.

Lajović je bolje počeo, napravio dva brejka i vodio 3:1, ali je potom izgubio oba gema na svoj servis i omogućio Filsu da osvoji prvi set sa 7:5.

U drugom setu je Lajović ponovo stigao do ranog brejka, ali vidjeli smo sličan rasplet, ponovo je bilo 7:5 za Filsa.

Fils će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Kaspera Ruda i Kristijana Garina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()